Brand Design

Dacă in postarea trecută am scris despre brandul personal acum vreau să scriu un pic despre brandul unui business.

La început am dezvoltat singur brandul business-ului pe care l-am înființat și vă spun sincer mă interesa să am un logo fain. Îmi place foarte mult designul grafic și mă bucur când văd o identitate de brand foarte bine gândită și executată.

Mă uitam doar la culori, la logo, imi plăceau foarte mult cele alb-negru și care se jucau foarte bine cu spațiul negativ. Dar făcând destul de multă cercetare în acest domeniu am început să înțeleg că un brand puternic nu stă intr-un logo, dar mai ales că în logo trebuie să se reflecte activitatea/scopul/țelul acelui business.

A brand is a reason to choose. Cheryl Burgess

Cred că am citit zeci de articole, am găsit site-uri care iți fac automat un logo pentru sume modice de 5-10 euro și stăteam și mă gândeam de ce ar da o companie milioane de dolari pe un logo. Ei bine am găsit răspunsul tot pe un blog, dar de data aceasta pe unul din România.

Urmăresc de un an evenimentul Business Days și aproape pe toți cei care vin și vorbesc aici. Așa am ajuns să îl urmăresc pe Lorand și navigând prin blogul lui am ajuns la un guest post. Ei bine acest post m-a făcut să ințeleg ce inseamnă cu adevărat un brand și că ai nevoie de mai mult decât photoshop pentru a-l crea.

Aici aveți link-ul către autorul textului, iar dacă intrați și pe site-ul lui veți primi și un cadou.

Așadar după ce veți parcurge articolul cu siguranță vă veți apuca de scris idei sau de schițat, cel puțin eu asta am făcut.

Îmi place foarte mult ce a făcut Vandy, dacă mai ști oameni de genul acesta, te rog lasă un link in secțiunea de comentarii. Aici jos.

Toate cele bune
Darius