Cu drag după 6 ani

Asta este pentru colegi, pentru experiențe și pentru 6 ani petrecuți împreună.

Vă mai amintiți emoțiile de la admitere? Entuziasmul din prima zi? Prima bere cu noii colegi? Eu da, ei bine nu chiar toate momentele, dar începutul este mereu întipărit în mintea mea.

Uitându-mă acum înapoi, mi se pare că totul a trecut foarte repede, ca noaptea dinainte de predare aș putea spune. Dar cursurile de structuri, compoziție arhitecturală și alte asemenea îmi păreau o veșnicie.

Au fost 6 ani plini, nu doar de proiecte dar și de emoții, chefuri și de ce nu chiar de certuri și nervi. Toate acestea la pachet alcătuiesc o experiență bună pentru om, anii de facultate.

Știm cu toții dezavantajele pe care le-am avut în această facultate dar am avut și multe avantaje și câteva lucruri bune de învățat. Pentru mine partea cea mai bună sunteți voi, promoția 2011-2017. Nu am fost cu toți la fel de apropiat, sincer mi se pare imposibil, dar cu siguranță toți însemnați ceva pentru mine. Nu pot decât să sper că după acești 6 ani și eu să însemn ceva pentru voi, măcar pentru o parte dintre voi.

Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta. Confucius

Vă mulțumesc pentru experiențe, ajutor, sfaturi și fițuici. Aștep cu nerăbdare întâlnirea de peste 10 ani unde fiecare poate să spună că face ceea ce îi place și că nu trebuie să meargă la muncă, ci totul este pasiune iar pasiunea este artă.

Much love,
Darius

5D3_7907

P.S. Vă stau mereu la dispoziție dacă aveți nevoie de ceva, nu vă temeți să cereți, dacă pot vă ajut cu mare drag iar dacă nu, găsim noi o soluție.