Red Bull Romaniacs – Ziua 1

Așa cum am promis în articolul anterior despre prolog, revin cu pozele și impresiile din ziua 1 de la Red Bull Romaniacs 2017.

2

Nu am ajuns chiar de la prima oră dar am fost în mai multe puncte de acces pentru spectatori. Traseul se prezenta bine, nu era plin de noroi dar nici uscat și prăfuit. La jumătatea traseului unde concurenții aveau pauza obligatorie de 20 de minute am auzit un rider zicând că traseul este autostradă.

Concurenții erau bine dispuși iar organizatorii erau pe poziții să rezolve orice problemă ar avea riderii. La standuri, mecanicii și echipele concurenților verificau motocicletele și îi pregăteau pe rideri pentru următoarea jumătate a traseului.

Urcarea din punctul pentru spectatori nr. 8 a reprezentat o mică problemă pentru mine, poate pentru că nu aveam păpucii corespunzători, dar pentru concurenții din categoria gold a fost floare la ureche.

3

Spre finalul traseului, unde toate categoriile au aceași linie, am început să văd oboseala pe fețele riderilor. Nu pot să îmi imaginez prin ce au trecut dar cu siguranță toți sunt de apreciat.

It is quite easy to create a tough race here – Klaus Soerensen

Cred că au avut parte de peisaje fantastice pe unde au umblat. Eu m-am bucurat din plin de ieșirea în natură, deja parcă stau prea mult în atelier și în oraș. Mi-a prins foarte bine această mică excursie.

Te las acum să vizualizezi cele mai bune cadre pe care le-am tras. Îmi pare rău că nu am putut ajunge la toate zilele de concurs, dar anul viitor îmi voi programa să prind și să documentez tot evenimentul.

Mai multe imagini, videoclipuri și știri găsiți pe pagina oficială Red Bull Romaniacs.

Toate cele bune,
Darius

P.S. Tipul acesta m-a salutat! Super tara! Salutare concurentul cu numărul 150!

5