Hai să daily bloging

De ceva vreme mă tot gândesc la ce să fac cu viața mea. Pare un gest disparat, ca și cum aș avea o problemă gravă. Ei bine problema mea este că vreau să fac foarte multe. Sunt pasionat de multe lucruri și simt că alerg după prea mulți iepuri și nu reușesc să prind nici măcar unul. Am mai făcut asta, am eșuat și parcă nu am învățat nimic.

Nebunie: sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti la rezultate diferite

De aceea m-am hotărât să încep noul an cu un plan destul de bine pus la punct. Mi-am setat niște obiective pe care vreau să le ating. Dar principalul obiectiv este de a fi disciplinat. Vreau să îmi stabilesc o serie de rutine care mă vor ajuta să fiu mai disciplinat, să nu mai sar de la un lucru la altul apoi pe facebook, insta sau youtube.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care m-am hotărât ca în fiecare dimineață să creez un mic post pe blog. Nu contează câte caractere are, câte poze sau mai știu eu ce. Contează să îmi încep ziua creând și să o termin la fel.

Contează să fiu disciplinat și să am atitudinea corectă față de mine și față de lucrurile pe care vreau să le fac pentru a ajunge persoana care vreau să ajung.

Știu că va fi greu, știu că pot, știu că va funcționa.

Zi cu pace,
Darius.

Cover photo by Alejandro Escamilla on Unsplash