PLAN PLAN PLAN

Neața, uite că am reușit să scriu și in dimineața asta. S-au adunat multe de făcut și trebuie să văd cum să îmi împart timpul pentru a realiza tot.

Lorand Soares Szasz predă o formulă la seminarul lui A FI X A FACE = A AVEA.

Adică nu este de ajuns să fi persoana care vrei să fi dacă nu faci ceea ce trebuie să faci. La fel și invers, poți să faci toți pașii care crezi că sunt necesari pentru a atinge un obiectiv dar nu îl vei putea realiza dacă nu ești persoana care vrei să fi, să ai mindsetul pregătit pentru ce vrei să ai.

Pare simplu, dar trebuie să îți planifici toți pașii pentru a fi cine vrei să fi și pentru a face ce vrei să faci.

Stabilește-ți obictivele și apoi gândește-te care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a ajunge acolo. Gândește-te ce fel de persoană trebuie să devi tu pentru a atinge acel obiectiv. Poate că trebuie să dobândești o atitudine mai bună sau să iți dezvolți o anumită abilitate. Dar toate astea depinde doar de noi, ce obiective ne setăm și cum suntem și ce facem pentru a le atinge.

Recunosc, știu de mult timp aceste lucruri și încă nu le fac mereu. Poate că sunt puțin defocusat sau poate că nu am încă mindestul potrivit pentru a nu sări mereu de la un lucru la altul, dar știu sigur că încerc în fiecare zi să fiu mai bun și să mă dezvolt.

Așadar te las, mă întor la planșa mea de planning iar apoi mă apuc de treabă.

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by Estée Janssens on Unsplash