Focus

Este prima dată când wordpress nu mi-a salvat un articol. Tocmai ce terminasem daily blog post-ul, am pus imaginea, categoriile și tagurile și am dat publish. Am văzut că nu se mișcă nimic și am dat refresh știind că postarea este salvată la drafts. Dar surpriză surpriză articolul nu mai este de găsit. Nașpa și într-un fel ironic.

Am scris despre faptul că azi m-am trezit târziu, cu 2 ore mai târziu decât era programat și am vrut să sar peste câțiva pași din rutina de dimineață. Am vrut chiar să amân articolul cu daily post sau să fac ceva repede așa doar de dragul de a face. Dar am realizat că pentru mine fac acest lucru și este un pas spre țelurile mele din acest an.

Așa că m-am apucat de scris, și am scris, și am scris și parcă nu mă mai puteam opri. A ieșit un articol despre networkink pe care îl poți citi aici. Cred că este cel mai bun articol pe care l-am scris până acum, lăsând la o parte articolele cu poze.

Morala era că nu trebuie să deviezi de la țelurile tale. Când simți că începi să aluneci spre locul din care vrei să evadezi, aduți aminte de ce faci ceea ce faci, care este motivarea ta și care sunt țelurile pe care vrei să le atingi. Sau acel țel suprem pentru care ți-ai făcut multe țeluri mai mici.

Așadar, scrie pe o foaie sau pe telefon sau pe oglinda din baie, oriunde vrei, dar scrie o listă cu principalele tale obiective. Citește-le în fiecare zi și tot ceea ce faci să te ducă mai aproape de ele.

Articolul inițial era scris un pic altfel, dar ideea era aceeași. Încercând să evit să scriu un articol scurt am ajuns să scriu 3. Sunt mai motivat acum să mă apuc de muncă și de hustle.

Zi cu pace,
Darius