Good day for science

Yesterday was a good day for science.

Obișnuiam să urăsc zilele de luni. Nu puteam să fac nimic și nu înțelegeam de ce. Parcă nici iarba nu creștea luni. Și asta se întâmpla la mai multă lume din jurul meu, toți se plâng că s-a terminat weekend-ul și că încep iar munca. Am fost fraier și m-am lăsat și eu prins de ”trendul ăsta social”.

Am dat apoi peste Gary Vee care a făcut un rant despre Monday Morning. Îl atașez mai jos. Mi-am dat seama că eu am controlul și nu mai aveam de gând să las lunea să fie o zi pierdută.

 

 

De atunci lunea este de obicei cea mai productivă zi. Așa a fost și ieri, am lucrat la foc continuu. Mi-am stabilit de dimineață o listă cu am de făcut și m-am apucat de treabă.

La fel am de gând să fac și azi și mâine și în fiecare zi. Simt că este așa un trend în aer, parcă toată lumea este obosită, toți au nevoie de o vacanță și la fel mă simt și eu. Dar și atunci când sunt în vacanță parcă numai la ce am de făcut mă gândesc.

Așadar voi da tot ce am mai bun din mine în fiecare zi, când nu mai pot mă opresc, mă hodin și o iau de la capăt. Viața e mult prea scurtă să mai lenevesc în pat la seriale cum am făcut în primii ani de facultate. Am alte țeluri acum, alte responsabilități și alte obiective.

Voi da ce am mai bun din mine și mă voi dezvolta în fiecare zi să dau mai mult. La fel îți doresc să faci și tu. Fiecare dintre noi are ceva înăuntru ce ne face unici. Trebuie doar să nu ne temem de viitor și să avem răbdare.

 

View this post on Instagram

. Everyday I see people spending all their energy debating or explaining their goals. I find this interesting. – My whole life I did things early that people didn’t understand (wine retail website in 1997), YouTube show in ‘06, investing in social media in 2007 ect… and so as you can imagine people always threw shade. – I love fucking shade, it allows me to do the recall and ask people “now what”. – But here is the secret, I spent zero time convincing my parents or friends or co workers what I was up to would work, I just worked 247365 on my passions and then looked up after a decade and took score! – Stop putting time and energy into convincing and put all of it to getting it done, the results aren’t debatable.

A post shared by Gary Vay-Ner-Chuk (@garyvee) on

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by Jonas Svidras on Unsplash