Recomandarea de duminică #2

Azi vreau să vă recomanda unlul dintre cele mai bune interviuri pe care le-am văzut în ultima perioadă. Este vorba despre un interviu marca Impact Theory cu Tom Bilyeu și Tai Lopez.

Tom Bilyeu este antreprenor în serie, a început viața lui de adult căutând să fie ”regele” joburilor neînsemnate. Mergea doar la interviuri unde știa că va fi mai deștept decât cel care îl ascultă sau decât cel pentru care v-a lucra. Și-a schimbat viața 180 de grade și acum este un tip obsedat de schimbare, de îmbunătățire și de ai ajuta pe oameni să își atingă potențialul lor maxim.

Pe lista mea personală de mentori virtuali el este top 3.

Tai Lopez este dovada că și cei din generația millennial pot trăi viața celor bogați și faimoși. Pe parcursul carierei sale a fondat sau îndrumat mai mult de 20 de companii de milioane de dolari. Este obsedat de citit iar podcastul și clubul lui de carte este ascultat de peste 1.4 milioane de oameni din peste 40 de țări.

 

 

Descrierile mele nu le fac dreptate, am pus aici doar o fărâmă dintr-o fărâmă. Îi recomand să îi studiați, ascultați mai multe video-uri de la fiecare și luați notițe. Salvați ideile principale și apucați-vă de implementat.

Eu așa am făcut.

Zi cu pace,
Darius

P.S.: O altă recomandare, pentru relaxare, este filmul ”Ziua decisivă”, este despre Winston Churchill în perioada în care a fost prim-ministru al Regatului Unit. Merită văzut!

Cover Photo by Samule Sun on Unsplash