Kill that grinch!

Am început ziua cu gândul la niște conversații pe care trebuia să le am prin telefon și aș fi preferat să nu le am. De fapt de ieri mă cam stresa gândul ăsta. Nu îmi prea place să vorbesc la telefon, îmi place să scriu, uneori e mai ușor și consumă mai puțin timp. Plus că îmi place să văd reacțiile celui cu care vorbesc.

Lăsând deoparte gândul acesta, am intrat în birou și m-am pus pe treabă. Mi-am făcut planul cu ce aveam de făcut și m-am apucat să le fac. Nu am mai stat să mă gândesc la stress și ghici ce, a funcționat.

Aici se poate vedea ce importanță are mindset-ul. Pur și simplu am zis că le fac și le-am făcut. Dar cu toate acestea nu îmi iese mereu. Pentru că uneori apare îndoiala, grinch-ul ăla care îți șoptește în ureche că nu vei putea face ce vrei să faci.

Ei bine vocea aia trebuie să dispară. Fă tot ce poți ca să nu o mai auzi. Și niciodată să nu o crezi. E de rău. Îndoiala nu e bună. Trebuie să fi perseverent să dezvolți o autodisciplină și să pornești la drum spre visul tău.

 You are good enough right now to take the steps that you want to take. Chase Jarvis

 

Dacă nu mă crezi pe mine te las cu un video de la renumitul fotograf Chase Jarvis. Super tare omul. Avem multe de învățat de la el și oameni asemenea lui.

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by Michał Grosicki on Unsplash