Jared Polin RD #5

Cred că până acum v-ați dat seama că sunt pasionat de fotografie. Îmi place să învăț lucruri noi și urmăresc multe persoane pe YouTube care explică cu ce se mănâncă fotografia.

Dacă săptămâna trecută am recomandat canalul de YouTube a lui Matti, care ne învață cum să facem filme mai bune, azi recomand canalul de YouTube a lui Jared Polin.

Peste Jared Polin am dat din greșeală. Nu mă atrage în mod special stilul lui și nu aș fi dat niciodată click pe video-urile lui. Nu îmi plac thumbnail-urile, eu sunt foarte obsedat de design-ul minimalist, îmi plac video-urile făcute de Peter McKinnon de exemplu. El a fost recomandarea de duminică #3.

Într-un final m-am găsit vizualizând un film de la Jared, din seria Photo News Fix. Instant i-am dat subscirbe.

Are un stil așa mai glumeț, mai neserios. Un stil care după mine este foarte greu de făcut dacă nu ești tu ca persoană așa. Riscul este foarte mare să pari nenatural și asta nu te va ajuta.

Părul lui cu siguranță este un plus, are o poveste emoționantă în spate, iar faptul că a făcut un brand în jurul frezei lui, este un mare plus.

 

Este un tip foarte interesant, cel mai mult m-am uitat la review-urile pe care le face celor care trimit poze. Este indicat să înveți și din greșelile altora, nu doar din ale tale, dar să fim serioși, asta nu se întâmplă mereu.

Cam atât și pe ziua de azi, mai aștept recomandări și de la tine.

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by Luca Bravo on Unsplash