StartUp Cafe RD #6

StartupCafe.ro va fi locul in care antreprenorii vor gasi, pe cat posibil, raspunsuri la aceste intrebari. Tot aici veti gasi povesti de succes, dar si invataturile trase de pe urma afacerilor care au esuat, astfel incat erorile sa nu mai fie repetate.

Recomandarea de astăzi este site-ul Startup Cafe. Aici găsiți tot felul de resurse pentru a începe și a construi o afacere. Îmi place că sunt idei de afaceri, cum să finanțezi afacerea ta, cum să o promovezi în online și multe alte.

Mai sunt site-ui de specialitate, dar sunt din SUA sau alte țări. Veți găsi și pe acolo multe resurse, dar vor fi și lucruri care nu au legătură cu domeniul de afaceri de la noi și nu le vom putea folosi. De aceea eu prefer să mă documentez cât mai mult de pe site-urile din România.

Până acum Startup Cafe nu a dezamăgit. Nu am găsit fake news sau alte mizerii și sper să nu se întâmple. Este un proiect sprijinit de Google, HotNews și are ca partener Banca Transilvania. Sunt companii care mie îmi inspiră încredere și mă bucur să văd că susțin inițiative de genul acesta.

Aruncă o privire pe site, vezi dacă găsești răspunsul la întrebarea aia care te tot macină de ceva vreme. Iar dacă ști și tu un site de acest gen, de pe meleagurile noastre, te rog să îl împarți cu noi.

Zi cu pace,
Darius