Cristi Onețiu |RD #8

Azi am pentru voi aur curat. Dacă faceți doar ce zice Cristi, în clipurile lui gratuite de pe YouTube, șansele de succes se dublează, dacă nu se triplează.

Am aflat de Cristi Onețiu prin intermediul lui Lorand, am văzut pe blogul lui un guest post scris de Cristi. L-am citit, mi-a plăcut și apoi am început să caut mai multe informații despre el.

Am descoperit că face un show pe YouTube despre antreprenoriat. Dacă ai orice fel de întrebare, legată de antreprenoriat, poți să o lași la el pe site și îți va răspunde în show-ul lui.

 

Nu cred că are rost să mai spun că este antreprenor top 500 Forbes, a scris și o carte pe care urmează să o achiziționez și este extraordinar de recunoscător pentru tot ceea ce are.

Recunoștința lui m-a atras cel mai mult la el. Faptul că vrea să îi ajute pe antreprenorii la început de drum și o face cu drag, este un exemplu extraordinar pentru mine.

Cristi are și produse pe care le puteți cumpăra, o zi de consultanță cu el costă câteva mii de euro, dar dacă puneți în aplicare doar ce zice el în show, vezi vedea roade, multe roade!

Îți recomand să îți faci un carnețel și să notezi în el ideile care rezonează cel mai mult cu tine, idei pe care să le pui în aplicare și vei vedea cum se va transforma business-ul tău.

Suntem la început de drum, nu avem nevoie de cursuri și seminarii de zeci de mii de euro, sunt oameni ca Lorand și Cristi, site-uri precum StartUp Cafe care ne pun la dispoziție mai multe informații decât avem nevoie la început de drum. Trebuie doar să le găsim, să le aplicăm și apoi să le scalăm.

Cam atât azi, dacă mai ști și tu pe cineva care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului în România, dă de știre!

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by Daria Nepriakhina on Unsplash