Chase Jarvis RD#9

Azi, vreau să îl recomand pe Chase Jarvis. Am mai scris aici. despre o serie de interviuri pe care le-a făcut chase, cred că a fost una dintre primele recomandări.

Chase este un fotograf care lucrează cu cele mai mari branduri din lume, dar a studiat medicina, filosofia și a fost și jucător pro de fotbal. Nu era prea mulțumit cu ce făcea și a durat ceva până ce a putut să lase presiunea din partea familiei și să își urmeze pasiunea.

Nu are rost să zic mai multe despre viața lui, nu vreu să îți stric farmecul de a descoperi o persoană extraordinară. Având acces la persoane la fel de pasionate de ce fac, a reușit să strângă pe canalul lui de YouTube, o grămadă de content de cea mai bună calitate.

De asemenea găsiți și pe blogul lui o parte din interviuri sau din sfaturile pe care le dă în seria Daily Creative.

Chase este unul dintre mentorii mei virtuali pe care îi urmăresc cu regularitate. Îmi place foarte mult ce face și mai ales îmi place motivul pentru care creează atâta conținut de calitate și gratuit. Trebuie să plătești doar cu timpul tău. Apropo, Chase a fost printre primii fotografi care au dezvoltat ideea de making of. Voia să învețe arta fotografiei și nici un fotograf pro, de pe atunci, nu voia să își divulge secretele. Lui nu i-a plăcut acest lucru și a spus că el va împărtășii ceea ce știe și cu alții.

Este un exemplu bun de urmat, zic eu. Dacă ai o întrebare pentru el, o poți trimite și poți primi un răspun în seria lui Daily Creative.

Zi cu pace,
Darius

Cover photo http://www.chasejarvis.com