Fi serios mă!

De ce trebuie să fie așa de mulți oameni neserioși? De ce atunci când cumperi utilaje noi, de aproape 40.000 de euro, oamenii care vin să le pună în funcțiune nu au habar de nimic? De ce firma de la care ai cumpărat trimit așa oameni? Chiar nu mai sunt oameni de treabă?

Agenții de vânzări îți promit marea cu sarea și vin apoi 2 oameni, să pună în funcțiune un cuptor și iși dau seama că nu au cablu să îl bage în priză. Hai să fim serioși!

Oameni care fac lucrul de jumate, nu-i suport și nu-i voi accepta! Toată copilăria au stat ai mei cu gura pe mine și pe fratele meu să facem treaba treabă! Nu cu jumătăți de măsură.

Poate de aceea acum cea mai importantă țintă pe care o am este să livrez calitate, încredere, să îl fac pe omul ăla care mă plătește fericit! Să îi rezolv problema, că doar de aceea vine la mine, specialist în domeniul în care are el nevoie!

Postarea de azi este un of. Un of că dăm vina pe guvern și pe dinte gaură lipsă pauză Dragnea, că toți ne fură, că avem un guvern praf, plin de duduile domnului mai înainte amintit, dar noi ne furăm primii căciula că nu suntem oameni de treabă. Cuvântul și obrazul nu mai fac parte din vocabularul nostru.

Trist. Trist și dureros.

Zi cu pace,
Darius