Dustn.tv | #RD 11

Acum ceva vreme scriam 2 mici articole despre social media, le poți vedea aici și aici. Ei bine azi, chiar dacă nu va fi un articol foarte stufos, vreau să vă recomand un alt blogger. Poate că este un pic mai mult decât un blogger, este un antreprenor în domeniul social media.

E normal să căutăm să învățăm lucrurile pe care nu le știm, dar acum este prea multă informație pe net și putem ajunge să învățăm lucruri greșite. Le fel se poate întâmpla și în social media. Toți sunt acum experți în Instagram, Facebook, Pinterest sau multe alte. Dar mulți, nici nu merită ascultați.

Pentru a crea o comunitate online, trebuie mai întâi să creezi conținut de calitate. Degeaba cumperi follow-eri și ai zeci de mii, iar când pui o poză ai 10 like-uri și 0 comments.

Nici eu nu stăpânesc foarte bine acest domeniu, deocamdată. Algoritmii se schimbă destul de des, apar lucruri noi, iar dacă nu este jobul tău este destul de greu să ți pasul cu toate platformele. Ce știu sigur este că trebuie să faci content de calitate și să știi cui te adresezi.

Dustn.tv este un blog foarte fain care te ajută să îți începi blogul, te ajută cu dimensiuni pentru social media, iconițele oficiale ale platformelor și multe alte. Îmi place foarte mult cum este aranjat site-ul și de aceea este recomandarea de duminică cu numărul 11.

Salvează site-ul, sigur vei avea nevoie de ceva la un moment dat și nu vei mai pierde timpul căutând ceva de calitate.

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by rawpixel.com on Unsplash