Schimbă-ți perspectiva!

Postarea de azi, pleacă de la un citat al celebrului Henry Ford:

When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it. – Henry Ford

Foarte mult mi-a plăcut citatul și vine într-un moment bun. Dacă venea acum câteva zile era și mai bine.

Când vrei să faci un lucru nou, un business inovativ, când vrei să îți dezvolți o idee în care tu crezi și care v-a putea schimba paradigme, va fi greu, foarte greu.

Trebuie să ai un mindset de la bun început că nu toți vor accepta ideea ta. Vor fi oameni care se vor lupta împotriva ta doar pentru a te împiedica pe tine. Vor fi oameni care nu își ating visele lor și atunci nu vor ca nici tu să nu ți le atingi pe ale tale. Vor veni greutăți și de la cei de lângă tine, astea dor, tare.

Dar toate lucrurile acestea nu trebuie să te sperie, nu trebuie să le lași să în mintea ta, dacă tu ai o viziune în care crezi, dublează efortul depus pe abilitatea ta.

Am mai scris eu despre acest subiect, dar în ultima perioadă aproape toate datele s-au schimbat în jurul meu. Mi-au ieșit în cale doar oameni neserioși, am rămas în urmă cu proiectele și acum trebuie să îmi găsesc și alt birou. Lucru care va consuma multe resurse de timp și bani.

Dar parcă simțeam și eu nevoia de o schimbare. Problema este că am prostul obicei de a zice da la aproape orice, ceea ce nu este bine, încep multe și termin puține lucruri.

Dar după sărbători va urma o mică pauză și un reboot. Sper să îmi iasă.

Zi cu pace,
Darius