Dulce Dor

Am tot scris eu pe aici, încercând să par misterios, despre business-urile în care sunt implicat. Ei bine, misterul a luat sfârșit. Cel puțin o parte din el.

Un business, pe care acum încep să îl dezvolt, este afacerea familiei. Un laborator de prăjituri.

18

Totul a pornit undeva înainte de anul 2000, când părinții mei au deschis o brutărie. Una peste alta a trecut vremea, s-au schimbat anumite lucruri și acum ne-am transformat într-un laborator de prăjituri, care poartă numele Dulce Dor.

Avem și o mică cofetărie în Sibiu, unde poți să mănânci cele mai bune dulciuri! EVER!

19

Pentru acest proiect am primit o finanțare de la StartUp Nation, am achiziționat câteva utilaje noi, avem un spațiu de producție renovat complet și multe multe idei noi.

23

Urmează să restructurez business-ul, să introduc KPIs, să fim mai prezenți în social media și multe alte. Vreau să documentez acest drum și să împart cu voi rezultatele. Cred că vor fi lucruri care îi vor ajuta și pe alții aflați la început de drum.

Până acum a fost destul de greu, nu din cauza muncii care trebuie depusă, sunt ok cu asta, dar pur și simplu am dat de oameni neserioși și au fost probleme chiar stupide care puteau fi evitate ușor. A fost problemă cu actele, cu renovarea, cu utilajele noi, cred că singurul lucru care a mers ușor a fost comunicarea cu consultantul care ne-a făcut proiectul. De fapt, cred că acolo eu am mai greșit uitând să trimit diferite acte.

În fine, trecutul ne vestește viitorul, de aceea nu voi mai face greșelile de a începe o colaborare cu cineva fără un contract, o temă sau un caiet de sarcini bine pus la punct și cu termene clare. Acesta cred că este cel mai important lucru învățat acum.

Cu siguranță vor urma perioade mai grele, provocări și încercări la tot pasul. Dar voi fi mai atent, mai serios și mai organizat pentru a face față la orice provocare.

Zi cu pace,
Darius