E fresh, e nou!

Interfață și idei noi. În 3 ianuarie m-am hotărât să postez zilnic pe blog. Mi-a reușit, cu 2 mici excepții. Simt că am evoluat mult de atunci și până acum, dar în ultima perioadă nu mai sunt mulțumit de calitatea articolelor pe care le făceam. Începuse să devină ceva ce trebe făcut obligatoriu și nu cu drag. Nu mi-a plăcut acest lucru și m-am gândit să schimb ceva.

Oricum au fost multe schimbări în viața mea în ultima perioadă, și atunci de ce să nu aduc o îmbunătățire și site-ului?

Am schimbat tema, este un layout diferit, nu mai sunt 5 articole principale care se schimbă între ele. Acum sunt mai multe articole, iar home page-ul va fi mereu diferit. Articolele devin mai vizibile și sper ca prin această schimbare să ajungă la cât mai multă lume.

De asemenea nu voi mai posta zilnic. Mi-am dat seama că disciplina necesară de a crea un blog de calitate, nu constă neapărat în postări zilnice. Se poate face și cu un minim de 2 postări pe săptămână, postări în care se investește mai mult timp și vor avea o calitate mai bună.

Pe lângă toate aceste schimbări, vreau să aduc și invitați pe blog, guest posts. Dacă vrei și tu să contribui la această platformă, sau ști pe cineva care are un blog și îți place cum scrie, dă-mi de știre și aranjăm ceva.

Chiar mă interesează părerea ta și vreau să o aud. Dacă nu vrei să lași un comentariu mai jos, scrie-mi în privat pe facebook, insta sau mail. Cred în feedback și vreau să fac lucrurile cât mai bune pentru noi toți.

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by Alessio Lin on Unsplash