Commitment!

Ieri am participat la Creative Mornings Cluj. A vorbit Tudor Giurgiu și a fost la înălțime! Poate de aceea după ce s-a terminat event-ul, m-am simțit ca un looser.

Tema event-ului a fos commitment. Oh da, învârte cuțitul în rană!

Tudor a vorbit despre 2 proiecte pe care a vrut să le facă dar încă nu a reușit. Asta m-a dus cu gândul la zecile de idei, proiecte și schimbări pe care mi-am propus să le fac dar încă nu le-am făcut.

De ce? Sunt prea leneș? Nu cred destul de mult în ele? Mă tem că dacă mă dedic unor lucruri pe care acum nu le pot monetiza, atunci nu voi mai avea din ce trăi? Nu știu, sincer nu știu. Cred că este o combinație, câte un pic din toate.

Am observat că sunt foarte creativ atunci când am mult de lucru pentru proiectul de diplomă sau pentru business-urile pe care le cresc. Îți dai seama că nu sunt creativ la munca pe care trebuie să o fac, ci am în cap doar lucruri și idei noi.

Așa s-a întâmplat și azi, mi-am pregătit de aseara programul, ce am de făcut, cum, de la ce oră. Tot tot tot. Dar sentimentul de looser de ieri nu dispăruse încă.

Așa că m-am apucat să conturez o idee nouă. De fapt, nu e chiar nouă dar am reușit să îmbin mai multe idei care îmi ardeau în minte de ceva vreme. Conturul a ieșit extraordinar, sunt entuziasmat și mă fac piele de găină când mă gândesc cum va arăta după implementare.

Sunt încă multe de pus la punct. Foarte multe, dar după ce îmi voi termina proiectul de diplomă, va fi proiectul căruia mă voi dedica cel mai mult.

După ce am pus la punct detaliile precum nume și următorii pași, voi face și aici o pagină specială dedicată acestui proiect. Te implică și pe tine, pe voi, pe orice. Va fi o comunitate.

Zi cu pace,
Darius