Despre

Dream big, start small. But most of all, start. – Simon Sinek

Simt că cel mai mare dezavantaj al nostru este educația. Nu are rost să vorbesc despre sistemul de învățământ din România, e vechi și prost, toată lumea o știe. Dar vreau să vorbesc despre faptul că procesul de învățare nu se termină după ce ai diploma de bac sau o diplomă de la facultate.

Știu că este deja un clișeu să spui că noi învățăm toată viața, dar ăsta este adevărul. În viața nu există statul pe loc, fie crești, fie cobori.

De aceea m-am hotărât să îmi documentez viața. Să împart experiențele prin care trec, fie ele bune sau mai puțin bune, cu alții. Deocamdată nu am foarte multe de spus, sunt la început de drum în lumea antreprenoriatului, dar este un început care, de obicei, este plin de greșeli și greutăți. Adică sunt multe lucruri de învățat.

Mi-am descoperit pasiunea pentru citit și dezvoltare personală, de acceea voi pune aici tot ceea ce găsesc interesant și util. Voi recomanda canale de YouTube, cărți, site-uri, oameni și evenimente în care voi găsi ceva interesant.

Vreau să creez această platformă, site-ul și o comunitate de oameni extraordinari în jurul lui. Pe aceeași temă vreau să organizez evenimente, interviuri și vreau să invit și alți oameni să contribuie cu o postare sau un sfat pe aici.

Acum, hai să trecem și lucruri mai personale, vreau să mă cunoști. De multe ori folosim social media pentru a ne crea o altă persoană, una virtuală. Nu am de gând să fac asta dar, momentan, îmi este destul de greu să exprim mereu exact ceea ce simt. Încă mă tem de ce cred alții despre mine sau despre ceea ce fac, dar hei, it’s a work in progress.

Am studiat arhitectura iar acum sunt la început de drum în lumea antreprenoriatului, o lume care mă fascinează și vreau să o cunosc mai bine.

_MG_9566

Am o familie, mică deocamdată, formată din soția mea Ștefi și fetița noastră Dumitra. De loc sunt din Orașul Victoria, un mic orășel la poalele munților Făgăraș, dar de 7 ani stau în Cluj și nu am de gând să plec de aici curând.

Îmi place să creez, începând de la fotografie, design, arhitectură și terminând cu strategii și planuri de business. Creativitatea are un loc special în viața mea.

Cred foarte mult în conceptul DOCUMENT > CREATE > INSPIRE. Adică învață ceva, creează lucruri noi cu ce ai învățat și inspiră și pe aproapele tău să devină mai bun, mai productiv și chiar mai creativ.

Aceștia sunt cei 3 piloni care stau la baza comunității pe care vreau să o creez.

Cam atât despre mine și despre ce vreau să fac. Aștept cu nerăbdare să cunosc cât mai mulți oameni creativi, iar dacă tu crezi că putem face ceva împreună, sunt deschis la orice idei.

Zi cu pace,
Darius