Rode VideoMicro + Cadou de la Manfrotto – Unboxing și prima impresie

Îmi doream de mult să îmi completez trusa foto cu un microfon pentru a putea începe să experimentez și cu domeniul video.

După lungi căutări, un buget scurt și multe review-uri citite sau urmărite pe youtube, am ales Rode VideoMicro.

IMG_3444

De obieci îmi place să cumpăr de la reselleri cunoscuți în domeniu, dar mai ales îmi place să cumpăr de la ghișeu. Îmi oferă un sentiment de siguranță în plus.

Negăsind microfonul pe site-urile ”mainstream” am ajuns pe site-ul celor de la Photosetup. Am întrebat un coleg dacă a auzit de ei și a spus nu. Am zis ok, hai că îl comand de aici și vedem ce va ieși.

IMG_3446-2

Am comandat microfonul iar la pachet, cadou, a venit și un minitrepied manfrotto. Cât de tare!

 

Mă gândeam că va dura o săptămână sau câteva zile până ce mă voi juca cu noua achiziție dar după aproximativ 24 de ore curierul era în fața atelierului cu pachetul meu.

IMG_3452-2

Conversația cu cei de la Photosetup a fost extrem de plăcută. M-au sunat să confirme comanda apoi a fost o problemă cu adresa mea, dar în tot acest timp doamna cu care am vorbit la telefon a fost foarte amabilă și mi-a lăsat o impresie foarte bună. Chiar și pe mail am primit detalii care m-au impresionat, detalii pe care nu le-am primit niciodată de la concurență.

IMG_3455-2

Cu siguranță voi recomanda magazinul și altor persoane și voi mai cumpăra de la ei, când mai strâng bani de ceva.

Toate cele bune,
Darius