Books, new passion?

Obișnuiam să fug de citit când eram în generală sau liceu. Prioritatea mea de atunci, era să stau pe afară cu prietenii sau pe calculator, în rețea cu vecinii.

Acum, încep să citesc tot mai mult. Mi-am propus să citesc anul acesta minim 12 cărți, până acum am citit 4 deja și o treime din cartea cu magicul număr 5. Țin să menționez că acum citesc o carte care are 590 de pagini, dar am vorbit despre ea aici.

În timpul școlii, îmi plăcea să citesc Harry Potter, eram fan. Lectura obligatorie de la școală nu prea mă pasiona și de aceea, de obicei, citeam rezumatele colegilor sau ceva luat de pe google.

Aș fi dispus să zic acum că îmi pare rău pentru timpul pierdut atunci și pentru faptul că nu am citit acele cărți, dar nu o voi spune.

XNNvq
Sursa imagine: https://imgur.com/gallery/XNNvq

Acum cititul mă relaxează și îmi place să aflu poveștile oamenilor de succes pe care îi urmăresc sau pur și simplu să învăț lucruri noi din domenii diferite.

Nu prea îmi place să citesc online, experiența cea mai bună, pentru mine, este old school. Cu cartea în mână. Îmi place mirosul unei cărți noi.

M-am hotărât să fac o secțiunea nouă pe site, book club se numește. Aici voi scrie despre cărțile pe care le-am citit sau urmează să le citesc. Te invit și pe tine cu recomandări sau chiar cu guest post, de ce nu?

Tim Ferriss este unul dintre mentorii mei virtuali pe care îi urmăresc de ceva vreme. Acum citesc chiar ultima carte pe care a scris-o, Tribe of mentors. Îți las mai jos un clip de la Tim despre speed reading.

 

Tai Lopez cred că are cel mai mare book club din lume. El, prin stilul lui, a reușit să facă și tinerii din ghetto-ul american să citească. Și-au dat seama că citind și dezvoltându-te personal vei putea să ajungi să îți realizezi visele. Îți las mai jos canalul de YouTube a lui Tai. Merită urmărit.

 

 

Tu ce citești acum?

Zi cu pace,
Darius

Cover Photo by rawpixel.com on Unsplash